onsdag 12 september 2007

En miljon projekt

En miljon projekt!!!

Då var man hemma igen.
Och här hemma finns det miljoner saker att ta tag i.
Jag är ju en specialist på att starta upp nya projekt.
Det spelar ingen roll hur många gånger jag intalar mig själv att nu måste jag slutföra allt jag håller på med innan jag börjar på nått nytt, men icke sa nicke det går bara inte.
Exempelt förra lördagen då vi skulle åka till Turkiet så var jag bara tvungen att gå på loppisen som är på lördagar för det kunde ju var något jag missade annars.
Kom jag hem med något? Ja så klar, en kista.....den kan ju va bra att ha ...när den är målad.
Det som är så otroligt skönt nu när jag upptäckt det här med bloggning är ju att det finns fler som mej, innan dess trodde jag var själv.




Mer projekt!



Det största projektet är ju våran utbyggnad men just nu är det inte så mycket jag kan göra.
Här en av killarnas rum. Var på färgaffären i dag och såg ett rum som gick i pirattema det skulle passa Alexander, men mamma skulle vilja nått annant så vi får se vad det blir.






Och här kommer killarna få sitt tvrum.


Här är några projekt som blev gjorda i går (när jag egentligen skulle göra det jag redan börjat med men ni vet......)

Två röda hjärtan blev




Två vita hjärtan


Och två guldramar med mina guld gossar blev:










Två vita ramar med två guldgossar. Det andra kortet är på min älskade pappa som gick bort när jag var liten. Jag ska kopiera korten på killarna så de blir svart vita så de passar i hopp. Som sagt det är mycket ska göras sen....

Och här kommer ett projekt som är klart på sätt och vis. Jag köpte tre likande vägskåp i furu men jag har bara gjort klart två av dem. Då jag vet inte vad jag ska göra med den sista.

Här är ett som är klart det andra är i badrummet, tänkte att vi kikar in dit lite senare.

Kram !!!!!!!!

5 kommentarer:

Ljuva ro sa...

Oj vad många projekt du har! Så roligt att det finns fler likasinnade!! Va fint allt blev som du målade vitt, tänk att det kan göra sån skillnad! Hoppas ni hade det bra i Turkiet, våra vänner är där nu och har det gott... vill oxå...

faster atta sa...

Men så fint väggskåpet blev!! Har du kommit på vad du ska göra med det tredje?

Ljuva ro sa...

Hej! Va roligt att du gillar min sida! det är ömsesidigt! Etiketter... hmmm, tror att jag gjorde som så att jag gick in på "lägg till side element" och där finns det en ruta som det står lägg till etiketter på, klicka på den och så är det bara att lägga in de etiktter du vill ha... svårt att förklara... hoppas du kommer på hur du ska göra! Sov gott

faster atta sa...

Vi har samma tanke om kakel!! Precis så stod vi och pratade i kakelbutiken, och vi är jättenöjda med resultatet! Kul att du gillade det!
kram och gonatt

Solsjö - Under en vind sa...

Välkommen hem! Hoppas semestern har varit bra! Jag har kikat in här och kollat efter om du dykt upp! Så många projekt du har, det blir till att fixa en del under hösten! Ha en bra dag! Kram!